Magyar   English 
Bemutatkozunk
A ProLabora Kft.-t 210. elején azzal a céllal hoztuk létre, hogy a klasszikus HR tanácsadói tevékenységet kiegészítsük a külföldön már méltán elismert, évtizedes múltra visszatekintő Munka és Család Audit eszközével. Szeretnénk elérni, hogy Magyarországon is egyre magasabb legyen azon felelős vállalatok száma, akik felismerik, hogy legfontosabb erőforrásuk a munkaerő, és figyelmet fordítanak arra, hogy dolgozóik minél elkötelezettebben és kiegyensúlyozottabban végezhessék feladatukat.
 
Tevékenységi területeink:
 
1. Munka és Család Audit
2. HR tanácsadás
3. Tréningek
4. Egyéb szakmai tevékenységek
  •  
  
Filozófiánk:
 
ELÉGEDETTEBB DOLGOZÓK = SIKERESEBB VÁLLALAT
 
 
Csapatunk:
 
Ternovszky Csilla
ügyvezető
1998-ban szerzett közgazdász diplomát (BA) az angliai University of Lincolnshire and Humberside és a Külkereskedelmi Főiskola képzésén. 1999-ben a hollandiai International Business School marketing és menedzsment (BA), majd 2001-ben a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen közgazdász (MsC) diplomáját kapta. Szakmai tapasztalatait marketing és humán erőforrás területén szerezte. Az egyetem elvégzése után a Procter & Gamble-nél dolgozott helyettes márkamenedzserként, majd a Pick Szeged Rt. trade marketing menedzsere lett. 2003 óta HR területen tevékenykedik, kezdetben  személyzeti, majd HR tanácsadóként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a hatékony emberi erőforrás gazdálkodás területén. 
Számos nagyvállalat és intézmény működésének fejlesztésében vett részt. Országos szintű HR képzések meghívott oktatója, konferenciák előadója. A 2011. évi Családbarát Munkahely Díj pályázat főbíráló bizottságának tagja. 2009-től a ProLabora ügyvezető igazgatója. Vallja, hogy a dolgozói elégedettség a vállalati eredményesség egyik meghatározó tényezője.
 
Angolul folyékonyan, franciául és olaszul társalgási szinten beszél.
 
Három gyermek boldog édesanyja.
 
 
Munkatársaink: az emberi erőforrás menedzsment területének kiváló empatikus és kommunikációs készséggel rendelkező szakértői.
 
Szakértőink: a nemzetközi tudományos életben, tanácsadásban elismerést szerzett szakemberek.
 
 
 
AKTUÁLIS HÍREINK

2015. április 9-10-én a Hajdúszoboszlón a "Családbarát szeminárium" rendezvény keretében bemutatjuk a vízügyi és fürdőágazat 5 szervezetének családbarát gyakorlatait - a Munka és Család Audit eredményeit.

 

2015. február 12-én találkozhat velünk a Magyar Tudományos Akadémián a "Családbarát szemlélet, Munka-magánélet egyensúly" konferencián.

 

2014. október 30-án 15 órakor a VII. Országos Tanácsadói konferencián dr. Ternovszky Ferenc tart előadást "Új módszer a Tanácsadásban: Munka-Család Audit" címmel.

 

2014. október 17-én a Magyar Tudományos Akadémián kerültek átadásra a 2014. évi Családbarát Vállalat díjak. 

 

2014. május 27-én a Világgazdaság Nők az Üzleti csúcson konferenciáján találkozhat velünk, dr. Ternovszky Ferenc a Siker kulcsa: A NŐ előadása keretében. 

 

 2014. április 9-én kerekasztal beszélgetés résztvevői leszünk Szombathelyen a 20. Osztrák-Magyar munkaügyi konferencián.

 

2014. március 22-én Családünnep a Millenárison. Mi ott leszünk, legyen ott Ön is!

 

2014. február 20-án a Gyermekvállalás, család és munka c. konferencián Sembery Tünde tanácsadó kollegánk "Családbarát munkahelyek a munkáltatók és a munkavállalók szemszögéből" címmel tart előadást. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

 

HÍREK A TÉMÁBAN
iStock_000008235598XSmall.JPG
Nyolc milliárd forinttal támogatják a munka és a magánélet összehangolását
Napokon belül megjelennek azok a pályázatok (TÁMOP 2.4.5), amelyek összesen nyolc milliárd forinttal támogatják a munka és a magánélet összehangolását. A részletekről Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár beszélt csütörtökön sajtótájékoztató keretében, Budapesten.
2012-03-22 13:27tovább ...
iStock_000004384999XSmall.JPG
Távmunka tapasztalatok
Általában kisgyerekeseknek és a más városban élőknek engedélyezik a munkáltatók a távmunkát, de a magyar cégek többsége a bizalmatlanság miatt ragaszkodik a munkahelyi jelenléthez. Vannak azonban jó példák az otthoni munkavégzésre
HR Portal, 2012. 01. 30.
2012-01-30tovább ...
csillkép.jpg
Munka és Család audit
2011-ben cégünk, a ProLabora Kft. Támop-projekt keretében alakította ki a hazai egységes Munka és család audit módszertant, amely a gyakorlati teszteléseket követően már minden érdeklődő és témában elkötelezett munkaadó számára elérhető...
XVI. kerületi Önkormányzat Lapja XX. Évf. 24. szám
 
2012-01-04tovább ...
1 - 3 | 4 - 6 | 7 - 9 | 10 - 12 | 13 - 15 | 16 - 18 | 19 - 21