Magyar   English 
Bemutatkozunk
A ProLabora Kft.-t 210. elején azzal a céllal hoztuk létre, hogy a klasszikus HR tanácsadói tevékenységet kiegészítsük a külföldön már méltán elismert, évtizedes múltra visszatekintő Munka és Család Audit eszközével. Szeretnénk elérni, hogy Magyarországon is egyre magasabb legyen azon felelős vállalatok száma, akik felismerik, hogy legfontosabb erőforrásuk a munkaerő, és figyelmet fordítanak arra, hogy dolgozóik minél elkötelezettebben és kiegyensúlyozottabban végezhessék feladatukat.
 
Tevékenységi területeink:
 
1. Munka és Család Audit
2. HR tanácsadás
3. Tréningek
4. Egyéb szakmai tevékenységek
  •  
  
Filozófiánk:
 
ELÉGEDETTEBB DOLGOZÓK = SIKERESEBB VÁLLALAT
 
 
Csapatunk:
 
Ternovszky Csilla
ügyvezető
1998-ban szerzett közgazdász diplomát (BA) az angliai University of Lincolnshire and Humberside és a Külkereskedelmi Főiskola képzésén. 1999-ben a hollandiai International Business School marketing és menedzsment (BA), majd 2001-ben a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen közgazdász (MsC) diplomáját kapta. Szakmai tapasztalatait marketing és humán erőforrás területén szerezte. Az egyetem elvégzése után a Procter & Gamble-nél dolgozott helyettes márkamenedzserként, majd a Pick Szeged Rt. trade marketing menedzsere lett. 2003 óta HR területen tevékenykedik, kezdetben  személyzeti, majd HR tanácsadóként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a hatékony emberi erőforrás gazdálkodás területén. 
Számos nagyvállalat és intézmény működésének fejlesztésében vett részt. Országos szintű HR képzések meghívott oktatója, konferenciák előadója. A 2011. évi Családbarát Munkahely Díj pályázat főbíráló bizottságának tagja. 2009-től a ProLabora ügyvezető igazgatója. Vallja, hogy a dolgozói elégedettség a vállalati eredményesség egyik meghatározó tényezője.
 
Angolul folyékonyan, franciául és olaszul társalgási szinten beszél.
 
Három gyermek boldog édesanyja.
 
 
Munkatársaink: az emberi erőforrás menedzsment területének kiváló empatikus és kommunikációs készséggel rendelkező szakértői.
 
Szakértőink: a nemzetközi tudományos életben, tanácsadásban elismerést szerzett szakemberek.
 
 
 
AKTUÁLIS HÍREINK

2015. április 9-10-én a Hajdúszoboszlón a "Családbarát szeminárium" rendezvény keretében bemutatjuk a vízügyi és fürdőágazat 5 szervezetének családbarát gyakorlatait - a Munka és Család Audit eredményeit.

 

2015. február 12-én találkozhat velünk a Magyar Tudományos Akadémián a "Családbarát szemlélet, Munka-magánélet egyensúly" konferencián.

 

2014. október 30-án 15 órakor a VII. Országos Tanácsadói konferencián dr. Ternovszky Ferenc tart előadást "Új módszer a Tanácsadásban: Munka-Család Audit" címmel.

 

2014. október 17-én a Magyar Tudományos Akadémián kerültek átadásra a 2014. évi Családbarát Vállalat díjak. 

 

2014. május 27-én a Világgazdaság Nők az Üzleti csúcson konferenciáján találkozhat velünk, dr. Ternovszky Ferenc a Siker kulcsa: A NŐ előadása keretében. 

 

 2014. április 9-én kerekasztal beszélgetés résztvevői leszünk Szombathelyen a 20. Osztrák-Magyar munkaügyi konferencián.

 

2014. március 22-én Családünnep a Millenárison. Mi ott leszünk, legyen ott Ön is!

 

2014. február 20-án a Gyermekvállalás, család és munka c. konferencián Sembery Tünde tanácsadó kollegánk "Családbarát munkahelyek a munkáltatók és a munkavállalók szemszögéből" címmel tart előadást. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

 

HÍREK A TÉMÁBAN
iStock_000007009907XSmall.jpg
A párkapcsolatok törékenyebbek a házasságnál
 A Marriage Foundation szerint a házassággal megpecsételt párkapcsolatok sokkal tartósabbak, mint az élettársi kötelék. A felmérés szerint a teljes családban felnövő tinédzserek 95%-ának házasságban élnek majd a szülei, és csak 5%-uk mondhatja el azt, hogy édesapja és édesanyja nem lépett frigyre. 
2013-10-24tovább ...
625028_49384887.jpg
Nők és férfiak: ki tesz keresztbe kinek?
Nem ember-, hanem pénzközpontú a világ tőlünk nyugatabbra és Magyarországon is. Minden jelentős kutatásban ott szerepel az emberi tényező a siker és a profit szempontjából. Ám ennek ellenére – noha szerencsére létezik és tisztelet a kivételnek – állandó harcot kell folytatni a cégvezetőkkel, folyamatosan bizonygatni kell azt, hogy milyen sokat jelent, ha odafigyelnek az emberre, a legértékesebb erőforrásra. Egy elégedett és motivált ember sokkal jobban teljesít, s erre bólogatnak is a vezetők. Kérdés, hogy mit tesznek ezért. 
2013-04-17 15:00tovább ...
iStock_000007970538XSmall.JPG
Gyerek és karrier? Gyerek vagy karrier?

Sajnos a kérdés sokszor inkább a második formában merül fel. Lehet-e egyszerre karrierünk és nevelhetünk lelkiismerettel gyermeket…? 

2013-02-05 06:12tovább ...