Magyar   English 
Bemutatkozunk
A ProLabora Kft.-t 210. elején azzal a céllal hoztuk létre, hogy a klasszikus HR tanácsadói tevékenységet kiegészítsük a külföldön már méltán elismert, évtizedes múltra visszatekintő Munka és Család Audit eszközével. Szeretnénk elérni, hogy Magyarországon is egyre magasabb legyen azon felelős vállalatok száma, akik felismerik, hogy legfontosabb erőforrásuk a munkaerő, és figyelmet fordítanak arra, hogy dolgozóik minél elkötelezettebben és kiegyensúlyozottabban végezhessék feladatukat.
 
Tevékenységi területeink:
 
1. Munka és Család Audit
2. HR tanácsadás
3. Tréningek
4. Egyéb szakmai tevékenységek
  •  
  
Filozófiánk:
 
ELÉGEDETTEBB DOLGOZÓK = SIKERESEBB VÁLLALAT
 
 
Csapatunk:
 
Ternovszky Csilla
ügyvezető
1998-ban szerzett közgazdász diplomát (BA) az angliai University of Lincolnshire and Humberside és a Külkereskedelmi Főiskola képzésén. 1999-ben a hollandiai International Business School marketing és menedzsment (BA), majd 2001-ben a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen közgazdász (MsC) diplomáját kapta. Szakmai tapasztalatait marketing és humán erőforrás területén szerezte. Az egyetem elvégzése után a Procter & Gamble-nél dolgozott helyettes márkamenedzserként, majd a Pick Szeged Rt. trade marketing menedzsere lett. 2003 óta HR területen tevékenykedik, kezdetben  személyzeti, majd HR tanácsadóként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a hatékony emberi erőforrás gazdálkodás területén. 
Számos nagyvállalat és intézmény működésének fejlesztésében vett részt. Országos szintű HR képzések meghívott oktatója, konferenciák előadója. A 2011. évi Családbarát Munkahely Díj pályázat főbíráló bizottságának tagja. 2009-től a ProLabora ügyvezető igazgatója. Vallja, hogy a dolgozói elégedettség a vállalati eredményesség egyik meghatározó tényezője.
 
Angolul folyékonyan, franciául és olaszul társalgási szinten beszél.
 
Három gyermek boldog édesanyja.
 
 
Munkatársaink: az emberi erőforrás menedzsment területének kiváló empatikus és kommunikációs készséggel rendelkező szakértői.
 
Szakértőink: a nemzetközi tudományos életben, tanácsadásban elismerést szerzett szakemberek.
 
 
 
AKTUÁLIS HÍREINK

2015. április 9-10-én a Hajdúszoboszlón a "Családbarát szeminárium" rendezvény keretében bemutatjuk a vízügyi és fürdőágazat 5 szervezetének családbarát gyakorlatait - a Munka és Család Audit eredményeit.

 

2015. február 12-én találkozhat velünk a Magyar Tudományos Akadémián a "Családbarát szemlélet, Munka-magánélet egyensúly" konferencián.

 

2014. október 30-án 15 órakor a VII. Országos Tanácsadói konferencián dr. Ternovszky Ferenc tart előadást "Új módszer a Tanácsadásban: Munka-Család Audit" címmel.

 

2014. október 17-én a Magyar Tudományos Akadémián kerültek átadásra a 2014. évi Családbarát Vállalat díjak. 

 

2014. május 27-én a Világgazdaság Nők az Üzleti csúcson konferenciáján találkozhat velünk, dr. Ternovszky Ferenc a Siker kulcsa: A NŐ előadása keretében. 

 

 2014. április 9-én kerekasztal beszélgetés résztvevői leszünk Szombathelyen a 20. Osztrák-Magyar munkaügyi konferencián.

 

2014. március 22-én Családünnep a Millenárison. Mi ott leszünk, legyen ott Ön is!

 

2014. február 20-án a Gyermekvállalás, család és munka c. konferencián Sembery Tünde tanácsadó kollegánk "Családbarát munkahelyek a munkáltatók és a munkavállalók szemszögéből" címmel tart előadást. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

 

HÍREK A TÉMÁBAN
iStock_000002330231XSmall.JPG
Amikor a gyerek a szülővel megy dolgozni
"..... egyre többen megértik, hogy a területbe befektetett pénz és energia egyet jelent a hatékonyságba, teljesítménybe befektetéssel, hiszen az elégedettebb, lojálisabb munkavállaló jobban is teljesít, hangsúlyozta Ternovszky Csilla..."
2014-10-28tovább ...
2013_09_23_Ternovszky_Csilla_Rita_001.jpg
Rugalmasság nélkül nincs családbarát munkahely
"...A kulcsszó a rugalmasság, nem csak a munkaidő kérdésében, hanem a szervezet hozzáállásában is. Sok esetben nem pénzbeli ráfordításra van szükség, hanem szemléletmódbeli változásra, odafigyelésre a vezetők részéről...."
2013-11-14tovább ...
Soltész-Miklós-államtitkár300.jpg
Jön a gyed extra

Újabb családi támogatási formákat vezetnek be jövőre, döntött a kormány az úgynevezett gyed extra csomagról – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön egy konferencián. A csomagban foglalt intézkedések 65 ezer kisgyermeket nevelő édesanyát érintenek. 

2013-11-08 16:02tovább ...