Magyar   English 
CIKK RÉSZLETES
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
prolabora_menu3.jpg
Külföldön már évtizedes sikeres múltra tekint vissza e szervezetfejlesztési eszköz, mely a családtudatos humánpolitika alkalmazásával ér el kiemelkedő eredményeket.A munka és család audit nem csupán véleményt alkot  egy adott vállalatról, humánpolitikájának családtudatos rendelkezéseit vizsgálva,  hanem javaslataival célirányos fejlesztéseket indít el. Az audit eredményeinek alapján végrehajtott fejlesztések biztosítják, hogy a dolgozók motiváltabban végezzék munkájukat, elkötelezettebbek legyenek cégük felé, javuljon a teljesítményük. A munka és család audit ily módon, a teljesítmény emelésével a vállalati teljesítmények emelkedéséhez vezet. Külföldön már évtizedes sikeres múltra tekint vissza e szervezetfejlesztési eszköz, mely a családtudatos humánpolitika alkalmazásával ér el kiemelkedő eredményeket.A munka és család audit nem csupán véleményt alkot  egy adott vállalatról, humánpolitikájának családtudatos rendelkezéseit vizsgálva,  hanem javaslataival célirányos fejlesztéseket indít el. Az audit eredményeinek alapján végrehajtott fejlesztések biztosítják, hogy a dolgozók motiváltabban végezzék munkájukat, elkötelezettebbek legyenek cégük felé, javuljon a teljesítményük. A munka és család audit ily módon, a teljesítmény emelésével a vállalati teljesítmények emelkedéséhez vezet. Külföldön már évtizedes sikeres múltra tekint vissza e szervezetfejlesztési eszköz, mely a családtudatos humánpolitika alkalmazásával ér el kiemelkedő eredményeket.A munka és család audit nem csupán véleményt alkot  egy adott vállalatról, humánpolitikájának családtudatos rendelkezéseit vizsgálva,  hanem javaslataival célirányos fejlesztéseket indít el. Az audit eredményeinek alapján végrehajtott fejlesztések biztosítják, hogy a dolgozók motiváltabban végezzék munkájukat, elkötelezettebbek legyenek cégük felé, javuljon a teljesítményük. A munka és család audit ily módon, a teljesítmény emelésével a vállalati teljesítmények emelkedéséhez vezet.
2011-10-09 10:00
AKTUÁLIS HÍREINK

2015. április 9-10-én a Hajdúszoboszlón a "Családbarát szeminárium" rendezvény keretében bemutatjuk a vízügyi és fürdőágazat 5 szervezetének családbarát gyakorlatait - a Munka és Család Audit eredményeit.

 

2015. február 12-én találkozhat velünk a Magyar Tudományos Akadémián a "Családbarát szemlélet, Munka-magánélet egyensúly" konferencián.

 

2014. október 30-án 15 órakor a VII. Országos Tanácsadói konferencián dr. Ternovszky Ferenc tart előadást "Új módszer a Tanácsadásban: Munka-Család Audit" címmel.

 

2014. október 17-én a Magyar Tudományos Akadémián kerültek átadásra a 2014. évi Családbarát Vállalat díjak. 

 

2014. május 27-én a Világgazdaság Nők az Üzleti csúcson konferenciáján találkozhat velünk, dr. Ternovszky Ferenc a Siker kulcsa: A NŐ előadása keretében. 

 

 2014. április 9-én kerekasztal beszélgetés résztvevői leszünk Szombathelyen a 20. Osztrák-Magyar munkaügyi konferencián.

 

2014. március 22-én Családünnep a Millenárison. Mi ott leszünk, legyen ott Ön is!

 

2014. február 20-án a Gyermekvállalás, család és munka c. konferencián Sembery Tünde tanácsadó kollegánk "Családbarát munkahelyek a munkáltatók és a munkavállalók szemszögéből" címmel tart előadást. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

 

HÍREK A TÉMÁBAN
iStock_000002330231XSmall.JPG
Amikor a gyerek a szülővel megy dolgozni
"..... egyre többen megértik, hogy a területbe befektetett pénz és energia egyet jelent a hatékonyságba, teljesítménybe befektetéssel, hiszen az elégedettebb, lojálisabb munkavállaló jobban is teljesít, hangsúlyozta Ternovszky Csilla..."
2014-10-28tovább ...
2013_09_23_Ternovszky_Csilla_Rita_001.jpg
Rugalmasság nélkül nincs családbarát munkahely
"...A kulcsszó a rugalmasság, nem csak a munkaidő kérdésében, hanem a szervezet hozzáállásában is. Sok esetben nem pénzbeli ráfordításra van szükség, hanem szemléletmódbeli változásra, odafigyelésre a vezetők részéről...."
2013-11-14tovább ...
Soltész-Miklós-államtitkár300.jpg
Jön a gyed extra

Újabb családi támogatási formákat vezetnek be jövőre, döntött a kormány az úgynevezett gyed extra csomagról – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön egy konferencián. A csomagban foglalt intézkedések 65 ezer kisgyermeket nevelő édesanyát érintenek. 

2013-11-08 16:02tovább ...