Magyar   English 

 

A MUNKA ÉS CSALÁD AUDIT EREDMÉNYEI A VÍZÜGYI ÉS FÜRDŐÁGAZATBAN

 

2015. április 9-10-én a Hajdúszoboszlón a "Családbarát szeminárium" rendezvény keretében bemutatjuk a vízügyi és fürdőágazat 5 szervezetének családbarát gyakorlatait - a Munka és Család Audit eredményeit. 

   
 
 
CSALÁDBARÁT MUNKAHELY DÍJ 2015.
 
Meghirdetésre kerültek az idei Családbarát Munkahely díjak, megemelt támogatási kerettel. A beadási határidő 2015. március 31.
 
 
 
CSALÁDBARÁT VÁLLALAT DÍJ
2014.
 
 
 
 
2014-ben is meghirdette a Családbarát Vállalat díjat a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom. A pályázók négy ketegóriában -kis, közepes és nagyvállalati- indulhattak. 
 

Cégünket a cím 2013. évi elnyerését követően Ternovszky Csilla képviselte a bíráló bizottságban, majd a Magyar Tudámányos Akadémián megtartott díjátadó rendezvény kerekasztal beszélgetésében és a díjak átadásában.

 

Nagyvállalati kategória díjazottjai

 • WABERER’S-SZEMEREY,
 • MVM  PAKSI ATOMERŐMŰ,
 • GENERAL ELECTRIC,
 • NESTLÉ
 •  

Közepes méretű vállalat kategória díjazottja

 • FORNAX ICT KFT.

 

 Kisvállalati kategória díjazottja

 • WEBSTAR CSOPORT KFT.

 

Különdíjak

 • MAGYAR TELEKOM, T-SYSTEMS - Különdíj a családbarát vállalati modell egyik hazai úttörőjének
 • KOLPING HOTEL - Különdíj a családot három generációban értelmező, komplex vállalati családpolitika elismeréseként
 • K&H, MVM PAKSI ATOMERŐMŰ, WABERER'S-SZEMEREY - CSR különdíjasok: A pályázók közül három vállalat CSR tevékenységének részeként támogatja a maga eszközeivel a kollégák LOMBIK BÉBI programon való részvételét, hogy megszülethessenek a kívánt gyermekek.
 • Videóért különdíjban részesül - WEBSTAR CSOPORT KFT., FORNAX ICT KFT, K&H.

 

Örömünkre szolgált, hogy a díjazottak közül többen is -köztük mind a kisvállalati, mind pedig a középvállalati kategória nyertese és különdíjasa is- ügyfeleink közül (Munka és Család Audit) került ki.

 

 

Webstar Csoport Kft.

 

 

 

 

Fornax ICT Kft.

 

 

 

BALANSZ PARTNERSÉGI PROGRAM
 

A Családbarát Vállalatdíjátadó ünnepséggel kezdetét vette minden résztvevő vállalat számára a Balansz Partnerségi Program, melynek során a következő évben különböző programok, tréningek, találkozási lehetőségek állnak majd a vállalatok rendelkezésére a Mozgalom szervezésében. A kitűzött cél ezzel hogy az úton lévő és a már példamutató gyakorlatokkal rendelkező vállalatok további fejlesztésekhez ötletet és inspirációt kapjanak avatott szakemberek és az egymással való találkozások által.

 

A ProLabora Kft. a Balansz partnerségi programban tanácsadóként vesz részt, támogatva az érdeklődő szervezeteket a családtudatos működés fejlesztésében. A partnerség keretében elérhetővé válnak programjaink, tréningjeink.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------- 

ÚJ!

 

 

2014-től tréningeket indítunk

"Női Erőforrás Menedzsment" témakörben.

 

Várjuk vezetők, HR-esek, egyéni érdeklődők jelentkezését programjainkra!

 

 

 
 
AKTUÁLIS HÍREINK

2015. április 9-10-én a Hajdúszoboszlón a "Családbarát szeminárium" rendezvény keretében bemutatjuk a vízügyi és fürdőágazat 5 szervezetének családbarát gyakorlatait - a Munka és Család Audit eredményeit.

 

2015. február 12-én találkozhat velünk a Magyar Tudományos Akadémián a "Családbarát szemlélet, Munka-magánélet egyensúly" konferencián.

 

2014. október 30-án 15 órakor a VII. Országos Tanácsadói konferencián dr. Ternovszky Ferenc tart előadást "Új módszer a Tanácsadásban: Munka-Család Audit" címmel.

 

2014. október 17-én a Magyar Tudományos Akadémián kerültek átadásra a 2014. évi Családbarát Vállalat díjak. 

 

2014. május 27-én a Világgazdaság Nők az Üzleti csúcson konferenciáján találkozhat velünk, dr. Ternovszky Ferenc a Siker kulcsa: A NŐ előadása keretében. 

 

 2014. április 9-én kerekasztal beszélgetés résztvevői leszünk Szombathelyen a 20. Osztrák-Magyar munkaügyi konferencián.

 

2014. március 22-én Családünnep a Millenárison. Mi ott leszünk, legyen ott Ön is!

 

2014. február 20-án a Gyermekvállalás, család és munka c. konferencián Sembery Tünde tanácsadó kollegánk "Családbarát munkahelyek a munkáltatók és a munkavállalók szemszögéből" címmel tart előadást. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

 

HÍREK A TÉMÁBAN
iStock_000007009907XSmall.jpg
A párkapcsolatok törékenyebbek a házasságnál
 A Marriage Foundation szerint a házassággal megpecsételt párkapcsolatok sokkal tartósabbak, mint az élettársi kötelék. A felmérés szerint a teljes családban felnövő tinédzserek 95%-ának házasságban élnek majd a szülei, és csak 5%-uk mondhatja el azt, hogy édesapja és édesanyja nem lépett frigyre. 
2013-10-24tovább ...
625028_49384887.jpg
Nők és férfiak: ki tesz keresztbe kinek?
Nem ember-, hanem pénzközpontú a világ tőlünk nyugatabbra és Magyarországon is. Minden jelentős kutatásban ott szerepel az emberi tényező a siker és a profit szempontjából. Ám ennek ellenére – noha szerencsére létezik és tisztelet a kivételnek – állandó harcot kell folytatni a cégvezetőkkel, folyamatosan bizonygatni kell azt, hogy milyen sokat jelent, ha odafigyelnek az emberre, a legértékesebb erőforrásra. Egy elégedett és motivált ember sokkal jobban teljesít, s erre bólogatnak is a vezetők. Kérdés, hogy mit tesznek ezért. 
2013-04-17 15:00tovább ...
iStock_000007970538XSmall.JPG
Gyerek és karrier? Gyerek vagy karrier?

Sajnos a kérdés sokszor inkább a második formában merül fel. Lehet-e egyszerre karrierünk és nevelhetünk lelkiismerettel gyermeket…? 

2013-02-05 06:12tovább ...